- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Cinca explica al Tresor nord-americà les reformes financeres i bancàries

  Noticies » Política   13 de febrer, 2018 Cinca explica al Tresor nord-americà les reformes financeres i bancàries
El ministre de Finances, Jordi Cinca, i la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, són als Estats Units per comunicar les reformes que s'han fet al sistema financer i bancari andorrà.
S'han reunit amb el Tresor nord-americà i amb la comissió de mercats i valors per explicar que el nou model ha permès reforçar la plaça financera i que els processos han de tenir continuïtat amb la firma d'un acord d'associació amb la UE. També han avaluat el nivell d'intercanvi d'informació existent entre tots dos estats. Precisament avui el FinCEN ha emès una nota per a un banc letó similar a la que va fer el 2015 per a BPA.

Informa: Judit Pedrós