- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Cues quilomètriques per entrar a Andorra

  Noticies » Societat   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Des del matí d'aquest dimecres es registren cues quilomètriques per entrar al país. Han arribat als 15 km a l'N145 i N260 al migdia. A les retencions d'entrada s'hi han afegit 4 quilòmetres més a Sant Julià de Lòria. També hi ha hagut retencions a la C14 a Coll de Nargó, Organyà i Oliana, i molta lentitud i densitat abans d'arribar a Ponts.

Una altra de les carreteres afectades per les cues ha estat la C16 per accedir a la Cerdanya a través del túnel del Cadí. Allà s’hi han arribat a acumular prop de 10 quilòmetres de retencions entre Gironella i Cercs. 

Segons les previsions de Mobilitat, per aquest pont que a Espanya uneix el dia de la Constitució amb la Puríssima s'espera l'entrada de 157.000 vehicles. La xifra és un 10% més elevada que la de l'any passat i també un 8% superior a la de fa quatre anys, quan el calendari de festius va ser similar al d'enguany.

Per fer front a l'elevat volum de vehicles, s'ha establert un dispositiu especial en el qual hi participen els comuns, el COEX, la policia i el SUM. A més, s'està seguint de prop l'evolució de la previsió meteorològica, que preveu nevades per divendres i dissabte. 

Informa: Redacció
Imatge: Mobilitat