- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

David Arrabal es passa a la poesia amb 'La noche roja'

  Noticies » Cultura   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

De la novel·la fantàstica i de ficció a la poesia més íntima. David Arrabal presenta el seu primer poemari 'La noche roja', un llibre escrit de nit que parla de tot allò que evoca el vermell i que se serveix de la metàfora per parlar de tot allò que mou la consciència de l´home.

De nit, diu, és quan millor escriu, d'aquí que el títol sigui 'La noche roja'. El vermell, explica, és el color que resum les passions i emocions més intenses. Assegura que treballa "amb molta metàfora". "No soc gaire clar, però sí que m'agrada que el lector comprengui el que llegeix, no el que escric per mi sinó el què li transmeto a través de la lectura".

El premi Miquel Martí i Pol de poesia que va guanyar ara fa quatre anys el va fer decidir a escriure un poemari que recull versos de fa més de 20 anys. Amor, desamor, religió, mitologia, crítica social. Arrabal se sincera en la seva esfera més íntima amb versos que toquen la consciència com el fragment que ens llegeix dedicat a la síndrome de Down.

El llibre s'acompanya d'un àudio CD per a persones invidents que compta amb la veu de la cantant Lydia Gregory, amb qui ben aviat oferiran una vetllada lírica amb concert. Promet tornar amb un altre poemari que completi els versos amb què va guanyar el Martí i Pol.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Jordi Seabra