- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Escaldes canviarà l'entrada a Vivand per la part alta

  Noticies » Política   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El comú d'Escaldes-Engordany es replanteja l'entrada a Vivand per la part alta i projecta un canvi en l'accés pel carrer Santa Anna. Per fer-ho desplaçarà la plaça de les Pubilles i eliminarà la trajectòria actual de la circulació per permetre anar recte fins a la zona d'aparcaments. Els treballs s'executaran el 2018.

El comú d'Escaldes-Engordany projecta canviar l'entrada a Vivand i el centre de la parròquia per la part alta. Les obres al carrer Santa Anna per executar la separativa d'aigües serviran també per canviar i eixamplar les voravies, la qual cosa suposarà un primer pas en l'embelliment de l'accés a la zona comercial.

El cònsol menor,Marc Calvet, explica que equesta acció es complementarà amb el desplaçament cap a un costat de la plaça de Pubilles. El canvi permetrà eliminar la ziga-zaga actual sense haver de variar els sentits de la circulació.

El desplaçament de la plaça de les Pubilles estarà previst en el pressupost de l'any vinent. Segons Calvet s'ha d'estudiar quan es fa encara perquè les obres no coincideixen amb les de Santa Anna i Carlemany.

El comú ja ha aprovat l'adjudicació de les obres al carrer Santa Anna que finalment començaran després de les festes de Nadal. Duraran deu setmanes i costaran més de 400.000 euros. Després de les obres les voravies seran d'un metre dels dos costats i amb granet de 3 colors com l'avinguda Carlemany.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Sergi Linares