- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El comú consultarà els veïns de Ciutat de Valls abans d'instal·lar la cinta transportadora

  Noticies » Política   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Conxita Marsol assegura que el comú de la capital consultarà els veïns de Ciutat de Valls abans de tirar endavant el projecte d´instal·lar una cinta transportadora. Afegeix que la majoria dels veïns els han dit que els sembla positiu, tot i que hi ha alguna preocupació per l´aparcament.

La cònsol major d'Andorra la Vella ha assegurat que també algun comerciant del carrer Ciutat de Valls els ha mostrat la seva preocupació pel projecte de la cinta transportadora que hauria de funcionar el 2019. Concretament, per les places d'aparcament que es podrien perdre.

Conxita Marsol reconeix que "alguna plaça desapareixerà" perquè "miracles no es poden fer". Però creu que, en tot cas, seran poques i que la majoria dels veïns tenen una opinió positiva de la iniciativa. "La idea és fer-lo perquè és positiu" per a l'accessibilitat, ha dit. De tota manera volen consultar els veïns i els comerciants abans de fer realitat el projecte.

Marsol ha explicat també que hi ha moltes ciutats on funcionen instal·lacions similars i ho fan força bé.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà