- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El decomís històric de marihuana, el més vist de la setmana a Andorra Difusió

  Noticies » Societat   19 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

Una operació important contra el tràfic de drogues, les cues per reservar plaça a les colònies d'Aina i la reducció del període de rebaixes són les tres notícies més vistes a Andorra Difusió l'última setmana.

Una operació que ha permès decomissar dos quilos de marihuana, destinats a la venda a adolescents, és la notícia amb més clics de la setmana. L'acció policial va servir per desmantellar dos punts de venda a Andorra la Vella i un pis franc a Encamp.

Les cues, en plena matinada, de desenes de pares per inscriure els seus fills a les colònies d'AINA també han disparat l'interès dels internautes. En poc menys de tres hores es van exhaurir les 700 places disponibles per a nens de 7 a 14 anys.

La reducció del període de rebaixes de 6 a 4 mesos, anunciada pel ministre de Turisme i Comerç, tanca la tríada de notícies destacades. Integrada en el Pla estratègic per al turisme de compres, la intenció del Govern és acabar amb la imatge de promoció permanent del comerç.

Informa: Jordi Cama
Locució: Òscar Royo