- Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca. - Mor el pare del jove de 17 anys que va perdre la vida, ahir, en un accident de moto a l´avinguda Salou. L´home ha mort aquesta nit a causa de la gravetat de les seves lesions tot i els esforços dels serveis mèdics. L´accident es va produir a la CG-1 abans de la rotonda del Prat Salit . El pare conduïa la motocicleta, que circulava en sentit sud, i el jove viatjava com a acompanyant. El cas es troba sota secret de sumari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El decomís històric de marihuana, el més vist de la setmana a Andorra Difusió

  Noticies » Societat   19 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

Una operació important contra el tràfic de drogues, les cues per reservar plaça a les colònies d'Aina i la reducció del període de rebaixes són les tres notícies més vistes a Andorra Difusió l'última setmana.

Una operació que ha permès decomissar dos quilos de marihuana, destinats a la venda a adolescents, és la notícia amb més clics de la setmana. L'acció policial va servir per desmantellar dos punts de venda a Andorra la Vella i un pis franc a Encamp.

Les cues, en plena matinada, de desenes de pares per inscriure els seus fills a les colònies d'AINA també han disparat l'interès dels internautes. En poc menys de tres hores es van exhaurir les 700 places disponibles per a nens de 7 a 14 anys.

La reducció del període de rebaixes de 6 a 4 mesos, anunciada pel ministre de Turisme i Comerç, tanca la tríada de notícies destacades. Integrada en el Pla estratègic per al turisme de compres, la intenció del Govern és acabar amb la imatge de promoció permanent del comerç.

Informa: Jordi Cama
Locució: Òscar Royo