- El Govern ha encarregat un estudi sobre el patrimoni gastronòmic. Arran d´aquest projecte, el darrer Observatori del CRES ha presentat el coneixement dels ciutadans d´aquesta qüestió. Els resultats mostren que 3 de cada 10 no sap definir quins serien els plats tradicionals. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen 40 anys o més. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Diumenge rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Govern no despenalitzarà l'avortament però acceptaria un debat general sobre els tres supòsits

  Noticies » Política   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El Govern es nega a reobrir el debat de la despenalització de l´avortament, malgrat la nova denúncia del Consell d´Europa, però el ministre portaveu no tanca la porta a un debat general amb totes les forces sobre els tres supòsits.

L´executiu insisteix que les restriccions estan lligades a la seva realitat institucional, amb el Copríncep episcopal. Tot i això, ha dit que si l´oposició posa sobre la taula la interpretació de la Constitució pel que fa al dret a la vida, s´estudiarà. "Vista la realitat institucional, em sembla una bona manera d'abordar aquest debat. Des d'un debat general, on participin totes les forces polítiques, sense ànim de polemitzar i una actitud per part de tothom constructiva per poder avançar fins allà on es pugui, en el sentit que ens diu el Consell d'Europa", ha insistit el ministre portaveu, Jordi Cinca.

Informa: Laia Ferré Marot