- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Laboratori de les Arts de Sant Julià i Madretomasa representaran 'Grease' en català pels seus 40 anys

  Noticies » Cultura   09 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Aquest any, la coneguda pel.lícula musical "Grease" compleix 40 anys de la seva estrena. Per aquest motiu el Laboratori de les Arts de Sant Julià de Lòria vol retre-li un homenatge i portar a escena el film protagonitzat per John Travolta i Olivia Newton John.

En la segona edició del taller de teatre musical, el Laboratori de les Arts s´ha volgut fixar en un altre clàssic del cinema musical. Si l´any passat van escenificar l´obra mestra en el gènere òpera rock com és "Jesucrist Superstar", enguany s´ha escollit interpretar la famosa obra de Jim Jacobs i Warren Casey, "Grease", que enguany fa 40 anys que va arribar als cinemes. Una adaptació que tindrà molta flaire andorrana. "Hem traduït les lletres al català, que no sé si s'ha fet mai, però és interessant", explica Oriol Vilella. Madretomasa serà la banda sobre l'escenari.

Les inscripcions estan obertes i l´organització ja disposa d´una desena d´actors del límit de vint que s´han proposat. Tot i el protagonisme dels personatges principals, que van popularitzar John Travolta i Olivia Newton John, l'adaptació del Laboratori de les Arts vol accentuar i treballar a fons la part coral. "És una activitat formativa. Ens interessa la comunitat, la part coral, els personatges secundaris i que tothom pugui trobar el seu lloc dins del musical", avança Irina Robles, de L'Animal Teatre.

Aquest dissabte comencen els assajos que s´allargaran fins a deu sessions. L´estrena del muntatge tindrà lloc el 18 de març a Sant Julià.

Informa/imatges: Ivan Álvarez