- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El nou servei d'atenció domiciliària atén 56 casos nous des de juliol

  Noticies » Societat   13 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

El nou servei d'atenció domiciliàri ha passat a atendre de 167 a 223 usuaris, un 30% més, en els primers vuit mesos de funcionament.

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha informat que el canvi ha estat ben valorat pels usuaris, que en un 65% dels casos considera que l'atenció és bona o excel·lent.

Actualment el servei s'està oferint per 33 professionals. Espot ha admès que si l'increment dels usuaris continua al ritme actual potser caldrà augmentar el personal o externalitzar-ne una part. El ministre ha confirmat l'ampliació d'hores d'assistència a les nits i els cap de setmana.

Informa: Ana Alamán