- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els Liberals denuncien que no se'ls entrega la memòria del pressupost de l'administració a temps

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017 Els Liberals denuncien que no se'ls entrega la memòria del pressupost de l'administració a temps
Els Liberals demanen l'empara del síndic pel reiterat incompliment de la llei general de les finances públiques per part de l'AREB.
Segons el grup liberal, el ministre de Finances ha de trametre al Consell, de manera trimestral i en un termini dels següents tres mesos, la memòria de l'execució del pressupost de l'administració general. Un fet que asseguren que no es compleix i que s'entrega sempre amb retard. Consideren que aquest incompliment dificulta la seva tasca de control al Govern.

Informa: Judit Pedrós