- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els liberals portuguesos demanaran el vot per LdA en els propers comicis

  Noticies » Política   13 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad
El nou partit portuguès Iniciativa Liberal demanarà el vot per Liberals d'Andorra entre la comunitat d'origen lusità en els propers comicis.
És una de les conseqüències del conveni de col·laboració que han signat, al Principat, totes dues formacions aquesta tarda.

Iniciativa Liberal és molt actiu a les xarxes socials i segons els seus homòlegs andorrans se'n pot aprendre molt en aquest àmbit. Sobretot perquè el partit portuguès aposta per conèixer de primera mà les inquietuds de la població.

El vicepresident, Alexandre Krauss, ha mostrat tot el suport a LdA i a la important comunitat portuguesa d'Andorra.

Informa: Pere Moliné