- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Encamp despenja sa majestat Carnestoltes sota la nevada

  Noticies » Societat   13 de febrer, 2018 Encamp despenja sa majestat Carnestoltes sota la nevada

Encamp viu aquest dimecres l'últim dia del carnaval. Al vespre s'ha fet la despenjada de sa majestat Carnestoltes i a la nit hi ha la tradicional operació del rei.

Ha estat una despenjada sota la neu i sense protagonista. Alguns dels integrants de la comissió de festes han disparat els trets habituals al cel i han encès la traca com marca la tradició, però sa majestat estava amagat.

Finalment, el rei ha aparegut i se l'han endut per preparar-lo per a l'operació d'aquesta nit a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural.

Informa: Ivan Álvarez
Imatges: Anna Romagosa