- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Es repeteixen les cues quilomètriques per entrar al país

  Noticies » Societat   07 de desembre, 2017 Es repeteixen les cues quilomètriques per entrar al país

Les retencions han tornat a ser una constant durant el matí d'aquest dijous. L'entrada per la frontera del Riu Runer ha registrat cues de fins a 15,5 km entre l'N-145 i l'N-260. Al vespre les cues per sortir del Principat pel sud superaven els 5 quilòmetres, arribant al túnel de la Tàpia.

Sant Julià de Lòria ha tornat a ser un dels epicentres de les retencions d'aquest dijous, amb cues a l'entrada de la parròquia en sentit nord de 3,5 km.

Una congestió que s'ha dissipat a mesura que els vehicles arribaven el centre de la parròquia laurediana. A la tarda també hi ha hagut retencions importants a les avingudes Tarragona i Salou, en tots dos sentits, i també a la Massana i a Canillo, per la baixada de pistes. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Rubén Calvo