- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Estrenes: la justícia per la mort d'un fill en dues de les novetats de la cartellera

  Noticies » Cultura   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

La pèrdua d'un fill de manera sobtada i la impotència davant el funcionament de l'autoritat policial. Aquesta setmana arriben a la cartellera el thriller 'El extranjero' en què un pare venjarà la mort de la seva filla a mans de l'IRA; i el drama 'Tres vallas en las afuera' en què una mare busca respostes per la mort i violació de la seva filla.

'Tres anuncios en las afueras'
Dir.: Martin McDonagh


Han passat alguns mesos des de la violació i assassinat de la seva filla i Mildred està decidida a emprendre una guerra contra la policia. Tres tanques als afores del poble amb missatges molt controvertits sobre el seu cap intenten fer reaccionar un cos que creu que està més preocupat per altres assumptes.

Frances McDormand és la protagonista de 'Tres anuncios en las afueras', un drama amb tocs àcids i sarcàstics en què la impotència es tradueix en veritat i odi.

'El extranjero'
Dir.: Martin Campbell


Quan el sistema no funciona és el moment de prendre's la justícia per compte propi. Quan perd la seva filla en un atemptat de l'IRA i fart d'esperar l'acció policial es venjarà amb l'ajuda d'un exfuncionari relacionat amb la banda terrorista.

Jackie Chan i Pierce Brosnan protagonitzen 'El extranjero', un thriller polític al més pur estil anys 90. Dos personatges durs que han de prendre decisions complicades i que les condueixen per les vies menys amables.

'La colla de la selva'
Dir.: David Alaux


En català i per a un públic infantil, aquesta setmana arriba 'La colla de la selva'. L'extrany pingüí tigre Maurice i els seus amics tenen una missió, desfer els plans del malvat coala Igor per poder mantenir l'ordre a la selva.

Informa: Rosa Alberch