- Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca. - Mor el pare del jove de 17 anys que va perdre la vida, ahir, en un accident de moto a l´avinguda Salou. L´home ha mort aquesta nit a causa de la gravetat de les seves lesions tot i els esforços dels serveis mèdics. L´accident es va produir a la CG-1 abans de la rotonda del Prat Salit . El pare conduïa la motocicleta, que circulava en sentit sud, i el jove viatjava com a acompanyant. El cas es troba sota secret de sumari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El ministre Torres no entén el recurs de Viladomat i diu que no es pot permetre que Grandvalira perilli

  Noticies » Política   15 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

A l'igual que Canillo, el Govern tampoc no entén com Joan Viladomat ha recorregut el projecte de la plataforma de Soldeu, que beneficia el domini del qual ell mateix és soci. El ministre d'Ordenament Territorial, que defensa el projecte, considera que Andorra no es pot permetre que la marca Grandvalira perilli.

Jordi Torres defensa la necessitat de la plataforma de Soldeu per la seguretat que aporta a la pista de l'Avet. També la conveniència de l'aparcament, per donar servei a les exigències que planteja una final de Copa del Món d'esquí. Tot i així, el ministre d'Ordenament Territorial no ha aclarit si aquestes parts del projecte responen a peticions de la FIS. 

En qualsevol cas, el ministre d'Ordenament Territorial no entén el recurs de Joan Viladomat, que perjudica ENSISA, el seu soci dins de Grandvalira. "Estem una mica sorpresos per aquesta situació perquè la cultura de la neu està molt implantada i això no pot fer res més que aportar valor al país". 

Pel que fa al futur del domini esquiable, Torres afirma que seria un problema d'Andorra que la marca Grandvalira perillés. Assegura que "sota cap concepte ningú no pot permetre que aquesta marca perilli". Considera que "seria una pena que desaparegués" i considera que "no s'hauria d'arribar a aquest punt". 

La Comissió Tècnica d'Urbanisme estudiarà demà el recurs de l'accionista majoritari de SAETDE contra el projecte a Soldeu.

Informa: Andrés González-Nandín