- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'accident mortal d'un motorista, el més vist de la setmana al web

  Noticies » Societat   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad
La notícia referent al primer accident mortal de l'any ha estat la més vista aquesta setmana a www.andorradifusio.ad
Un home de 57 anys perdia la vida quan la seva motocicleta xocava contra una barrera protectora a la CG-2, a Encamp, en el primer accident mortal de l'any. Ha estat la notícia més seguida aquesta setmana al portal Andorradifusio.ad.

Un altre incident a la xarxa viària, en aquest cas sortosament sense conseqüències greus, ocupa la segona posició. El gel provocava l'accident d'un autocar procedent de Ponferrada, amb 53 passatgers la majoria menors. El vehicle va xocar contra una penya a la CG-2 a l'altura de Canillo. Afortunadament no es va haver de lamentar cap ferit.

El triplet de notícies més seguides aquesta setmana l'ocupa la història de Marta Marsà, una jove de 25 anys que en fa un ha tornat a Andorra per fer realitat un dels seus somnis: dissenyar la seva pròpia línia de roba esportiva. Però no una més. Es tracta d'una col·lecció que parla de disseny, art i originalitat.

Informa: Joan A. Sarmiento