- Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d´acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. - Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'art efímer de Monsieur Térez tenyeix de color el Prat del Roure

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Des d'aquest divendres Madamme Anna presideix el Prat del Roure. És la nova obra efímera de Monsieur Térez, artista francès que busca no deixar indiferent ningú. El treball estarà disponible fins que les condicions externes ho permetin.

Obres acolorides, lúdiques i que no deixen indiferent ningú. És el treball de Monsieur Térez, artista francès que elabora els seus treballs seguint el que en francès s'anomena "tronche de patate", és a dir, la manera que tenen els nens de començar a dibuixar, amb un cercle i afegint-hi detalls.

Després de participar a l'Andorra Land Art, Monsieur Térez tenia molt clar que volia fer una altra obra d'art a Andorra, és per això que es va posar en contacte amb el comú d'Escaldes-Engordany.

El seu procés de creació impredictible. Amb l'obra a mig muntar va decidir canviar-li el gènere, fent un homenatge a Escaldes-Engordany i a la seva patrona. Per això va passar a anomenar-la Madamme Anna.

L'obra està situada al pàrquing del Prat del Roure i està realitzada amb paper vinílic i poliestirè expandit, cosa que fa que pugui durar una setmana o un dia. D'això tracta l'art efímer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Cristina Jubete