- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'art efímer de Monsieur Térez tenyeix de color el Prat del Roure

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Des d'aquest divendres Madamme Anna presideix el Prat del Roure. És la nova obra efímera de Monsieur Térez, artista francès que busca no deixar indiferent ningú. El treball estarà disponible fins que les condicions externes ho permetin.

Obres acolorides, lúdiques i que no deixen indiferent ningú. És el treball de Monsieur Térez, artista francès que elabora els seus treballs seguint el que en francès s'anomena "tronche de patate", és a dir, la manera que tenen els nens de començar a dibuixar, amb un cercle i afegint-hi detalls.

Després de participar a l'Andorra Land Art, Monsieur Térez tenia molt clar que volia fer una altra obra d'art a Andorra, és per això que es va posar en contacte amb el comú d'Escaldes-Engordany.

El seu procés de creació impredictible. Amb l'obra a mig muntar va decidir canviar-li el gènere, fent un homenatge a Escaldes-Engordany i a la seva patrona. Per això va passar a anomenar-la Madamme Anna.

L'obra està situada al pàrquing del Prat del Roure i està realitzada amb paper vinílic i poliestirè expandit, cosa que fa que pugui durar una setmana o un dia. D'això tracta l'art efímer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Cristina Jubete