- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'art efímer de Monsieur Térez tenyeix de color el Prat del Roure

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Des d'aquest divendres Madamme Anna presideix el Prat del Roure. És la nova obra efímera de Monsieur Térez, artista francès que busca no deixar indiferent ningú. El treball estarà disponible fins que les condicions externes ho permetin.

Obres acolorides, lúdiques i que no deixen indiferent ningú. És el treball de Monsieur Térez, artista francès que elabora els seus treballs seguint el que en francès s'anomena "tronche de patate", és a dir, la manera que tenen els nens de començar a dibuixar, amb un cercle i afegint-hi detalls.

Després de participar a l'Andorra Land Art, Monsieur Térez tenia molt clar que volia fer una altra obra d'art a Andorra, és per això que es va posar en contacte amb el comú d'Escaldes-Engordany.

El seu procés de creació impredictible. Amb l'obra a mig muntar va decidir canviar-li el gènere, fent un homenatge a Escaldes-Engordany i a la seva patrona. Per això va passar a anomenar-la Madamme Anna.

L'obra està situada al pàrquing del Prat del Roure i està realitzada amb paper vinílic i poliestirè expandit, cosa que fa que pugui durar una setmana o un dia. D'això tracta l'art efímer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Cristina Jubete