- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'art efímer de Monsieur Térez tenyeix de color el Prat del Roure

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Des d'aquest divendres Madamme Anna presideix el Prat del Roure. És la nova obra efímera de Monsieur Térez, artista francès que busca no deixar indiferent ningú. El treball estarà disponible fins que les condicions externes ho permetin.

Obres acolorides, lúdiques i que no deixen indiferent ningú. És el treball de Monsieur Térez, artista francès que elabora els seus treballs seguint el que en francès s'anomena "tronche de patate", és a dir, la manera que tenen els nens de començar a dibuixar, amb un cercle i afegint-hi detalls.

Després de participar a l'Andorra Land Art, Monsieur Térez tenia molt clar que volia fer una altra obra d'art a Andorra, és per això que es va posar en contacte amb el comú d'Escaldes-Engordany.

El seu procés de creació impredictible. Amb l'obra a mig muntar va decidir canviar-li el gènere, fent un homenatge a Escaldes-Engordany i a la seva patrona. Per això va passar a anomenar-la Madamme Anna.

L'obra està situada al pàrquing del Prat del Roure i està realitzada amb paper vinílic i poliestirè expandit, cosa que fa que pugui durar una setmana o un dia. D'això tracta l'art efímer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Cristina Jubete