- Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d´acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. - Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les asseguradores preveuen una llarga guerra jurídica per l'incendi de l'edifici Tiffany's

  Noticies » Societat   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Des de les companyies asseguradores es preveu una intensa guerra jurídica per les indemnitzacions als afectats de l´incendi a l´edifici Tiffany´s de la Massana. De fet, des d'una de les companyies s'informa que ja hi ha una demanda contra el Govern per la mala actuació dels bombers en el sinistre.

El sinistre de l´edifici Tiffany´s va tenir lloc el 29 de març de l´any passat i va provocar que 170 persones fossin desallotjades. L´únic que es va haver de lamentar van ser danys materials. Els veïns encara no han pogut tornar a casa, però la companyia asseguradora d´un dels perjudicats creu que hi haurà, previsiblement, un conflicte jurídic que acabarà a la Batllia. Àngels Hernández, directora de màrqueting de Patrimoine Assegurances, afirma que "és un sinistre molt important i abans de pagar a tothom s'agafaran a qualsevol cosa perquè el pagament sigui mínim". 

Afirma que hi ha una altra companyia d´assegurances que ja ha presentat una demanda contra l´executiu perquè considera que els bombers no van fer una actuació correcta. Hernández diu també que l'informe dels bombers sobre el sinistre va assegurar que l´origen de l´incendi va ser una imprudència greu d´un veí de l´edifici a la llar de foc. Segons explica Hernández, "els bombers van recomanar a la persona que vivia al pis que no tornés a encendre la llar de foc, que primer la netegés a través d'una empresa especialitzada; però 17 hores després van començar a trucar els veïns dient que hi havia flama". "S'intueix que va fer cas omís als bombers i va tornar a encendre la llar de foc", afegeix.

Per altra banda, els veïns creuen que podrien començar a tornar a casa entre octubre i desembre.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Cristina Jubete/Anna Romagosa