- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les estacions d'esquí esperen una semana amb molt bona afluència

  Noticies » Economia   13 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

Gran afluència de clients, tant a Vallnord com a Grandvalira, per carnaval. La previsió per a aquesta setmana també és bona, tot i que les pistes estan pendents de l'evolució del temps.

Balanç positiu de l'afluència de visitants a les pistes durant aquests dies de carnaval. A Vallnord es matisa que Ordino-Arcalís va haver de tancar dissabte per les fortes nevades i això va fer que baixés el nombre de visitants. Pel que fa a Grandvalira, hi ha hagut resultats similars als de l'any passat. Destaquen el manteniment de la xifra d'esquiadors russos i que hi hagi hagut un nombre destacat de britànics, en bona part escolars.

Les previsions per aquesta setmana són força bones, tot i que estan condicionades a si continuen havent-hi nevades importants. A Vallnord, creuen que tot apunta que seran uns dies amb força esquiadors. El mateix pensen a Grandvalira que opinen que tindran uns resultats similars als de fa dotze mesos.

Informa: Pere Moliné