- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les joventuts del PS comencen unes jornades formació política

  Noticies » Política   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

La Joventut Socialdemòcrata d'Andorra ha començat aquest dissabte unes sessions formatives a la seu del PS per dotar els militants i simpatitzants de més cultura política. Fins al mes d'abril els joves del PS aprofundiran en coneixements més genèrics i en pròximes edicions centraran la mirada en temàtiques més concretes.

La primera part de la formació va a càrrec del doctor en Ciència Política, Aitor Díaz, gràcies a un conveni que l'organització juvenil ha signat amb la Fundació Bosch i Gimpera de la UB. Les classes s'impartiran sempre en dissabte, tot i que no consecutius, i estan obertes també al públic en general. El mateix professor explica els principals temes que tractaran:

Des de la Joventut Socialdemòcrata es va constatar la necessitat que els seus membres i simpatitzants es dotessin de més coneixements per així poder articular millor la seva acció política:

La primera sessió ha aplegat una desena d'alumnes, la majoria militants de les joventuts del PS.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Enric Fernández