- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les raquetes de neu, una alternativa a les estacions d'esquí

  Noticies » Societat   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

L'oficina de turisme de la Massana ofereix aquest hivern excursions guiades amb raquetes de neu. Una activitat que permet els turistes gaudir del paisatge i l'entorn de zones més desconegudes del Principat lluny de les aglomeracions de les pistes d'esquí.

El tranquil bosc de Beixalís és l'escenari perfecte per descobrir racons que sovint passen per alt per a molts dels turistes. La neu sense trepitjar és cada cop més difícil de trobar a causa de l'elevat nombre d'activitats que es desenvolupen fora de les pistes com l'esquí de muntanya o les raquetes de neu.

L'oficina de turisme de la Massana ofereix tots els dissabtes al matí de la temporada d'hivern excursions guiades amb raquetes de neu d'unes 4 hores de durada aptes per a tots els públics. El grup d'aquest dissabte format per vuit persones de Catalunya, el País Basc, Albacete i Alacant, es calcen per primer cop unes raquetes de neu.

La facilitat per adaptar-se a aquesta activitat, fa que sigui una de les primeres opcions per a aquells grups que trepitgen per primer cop la neu. El recorregut costerut de Beixalís obliga el grup a fer una parada a mig camí. Des d'allà el guia explica curiositats i anècdotes sobre l'entorn paisatgístic. Ja amb les cames més descansades els excursionistes continuen amb la ruta que passarà per la font del Mallol i es complementarà amb una visita cultural a l'església de Sant Cristòfol d'Anyós.

Imatge/Informa: