- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Escena Nacional vol ampliar la col·laboració amb la capital

  Noticies » Cultura   19 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad
Olga Gelabert, presidenta de la Fundació Escena Nacional i ministra de Cultura, ha assegurat que l'ENA vol ampliar les col·laboracions existents amb el comú d'Andorra la Vella.
Ha explicat que mantenen converses amb la corporació, que està molt interessada en la producció infantil. A Gelabert li hagués agradat que la col·laboració es posés en marxa aquest any, "però no ha pogut ser" i espera que de cara al proper any l'ENA pugui oferir espectacles infantils a la capital.

La ministra ha fet aquestes declaracions durant la signatura del conveni entre la Fundació Escena Nacional i el comú de Sant Julià de Lòria. Es renoven així els acords existents entre la corporació i l'entitat, que es tradueixen en el fet que el comú assumeix la producció dels esdeveniments i l'Auditori Claror pot seguir acollint muntatges.


Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa