- Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca. - Mor el pare del jove de 17 anys que va perdre la vida, ahir, en un accident de moto a l´avinguda Salou. L´home ha mort aquesta nit a causa de la gravetat de les seves lesions tot i els esforços dels serveis mèdics. L´accident es va produir a la CG-1 abans de la rotonda del Prat Salit . El pare conduïa la motocicleta, que circulava en sentit sud, i el jove viatjava com a acompanyant. El cas es troba sota secret de sumari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Escena Nacional vol ampliar la col·laboració amb la capital

  Noticies » Cultura   19 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad
Olga Gelabert, presidenta de la Fundació Escena Nacional i ministra de Cultura, ha assegurat que l'ENA vol ampliar les col·laboracions existents amb el comú d'Andorra la Vella.
Ha explicat que mantenen converses amb la corporació, que està molt interessada en la producció infantil. A Gelabert li hagués agradat que la col·laboració es posés en marxa aquest any, "però no ha pogut ser" i espera que de cara al proper any l'ENA pugui oferir espectacles infantils a la capital.

La ministra ha fet aquestes declaracions durant la signatura del conveni entre la Fundació Escena Nacional i el comú de Sant Julià de Lòria. Es renoven així els acords existents entre la corporació i l'entitat, que es tradueixen en el fet que el comú assumeix la producció dels esdeveniments i l'Auditori Claror pot seguir acollint muntatges.


Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa