- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'església d'Andorra la Vella es queda petita per acomiadar Rosa Ferrer

  Noticies » Societat   12 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

Centenars de persones han assistit a la missa funeral per Rosa Ferrer. Bona part de la classe política s´ha unit als familiars i a les persones més pròximes per donar l´últim adéu a la política.

Rosa Ferrer, que va ser cònsol d´Andorra la Vella i ministra de Salut, ha estat un dels personatges polítics més rellevants del país. Al seu funeral hi ha assistit bona part de la classe política, com també tots aquells que han volgut acompanyar en aquests moments els familiars i les persones més pròximes.

S'ha destacat el gran impuls que va donar a la participació de les dones en tots els àmbits, incloent-hi el de la política. "Ha sigut una pionera de la lluita pels drets de les dones", insistia Isabel Lozano, dels Verds. La presidenta de l'Institut de Drets Humans, Elisa Muxella, també ha destacat la seva capacitat de lluita i ha lamentat el "buit" que deixa.

També s'ha destacat la seva implicació en projectes socials i reivindicatius.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot