- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ONCA tornarà al Taller Claror de la Seu per posar la música a l'abast de tothom

  Noticies » Cultura   10 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Després de fer un tast aquest any, el programa Música i Creativitat de la Fundació ONCA ha dissenyat Música al Claror, un projecte que s´adreçarà als usuaris del centre de la Seu d´Urgell.

Música i creativitat té com a objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l'abast de tothom la participació artística.

Després de dues incursions, el 2016 i el 2017, amb Joan Hernández, el Taller Claror ha demanat la col·laboració de la Fundació ONCA per organitzar una experiència que començarà aquest gener i s´allargarà fins juliol. La idea és fer sessions d'una mica més d'una hora cada dos dijous amb divuit participants.

El projecte estarà liderat per Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, amb la participació de Pilar Planavila, músic, mestra i musicoterapeuta, que s'incorpora per primer cop al programa.

Informa: Rosa Alberch / Fundació ONCA
Imatges: XTVL