- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'última d'Isabel Coixet i el cinema asiàtic i sud-americà protagonitzen el nou curs del Cineclub

  Noticies » Cultura   08 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

El Cineclub de les Valls torna a escena aquest dimecres, amb l´última creació d´Isabel Coixet. Fins al mes de març es presentaran vuit propostes, com sempre en versió original. Les projeccions tindran lloc al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

"La llibreria"
Dir.: Isabel Coixet
No hi ha dubte que la programació que oferirà el Cineclub manté els estàndards de qualitat i diversitat habituals. Per començar una creació recent d´Isabel Coixet, "The Bookshop". Poètica i intimista, ha estat mereixedora d´una entusiasta rebuda per part de crítica i públic.

"El tercer assassinat"
Dir.: Hirokazu Kareeda
Canvi total de registre per a la segona sessió, el dia 17, amb un film del japonès Hirokazu Kareeda, "El tercer assassinat", un film fosc, negre i intigrant, que s´ha guanyat el vistiplau general.

"Plastic China"
Dir.: Jiuliang Wang
El cinema documental, amb clares intencions ecològiques, vindrà des de la Xina. "Plastic China" és una denúncia d´un sistema on preval l´interès comercial per sobre de les persones i que ha estat seleccionat pel festival de Sundance d´aquest any.

Fins a final de març es podran veure propostes d´estils i gèneres dispars. Des de l´argentina "El último traje", fins a "Pieles", d´Eduard Casanova, que es projectarà en el marc del festival Ull Nu. Cal no oblidar una altra de les cites ineludibles d´aquesta edició, "Una mujer fantástica", del xilè Sebastian Lelio, Os de plata al festival de Berlín.

Informa: Joan A. Sarmiento