- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Ordino amplia el termini per presentar ofertes per Arcalís

  Noticies » Economia   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino ha decidit ampliar fins al 22 de gener el termini per presentar ofertes per seleccionar el soci privat que ha de prendre les regnes d'Ordino-Arcalís. Fins ara 4 empreses han retirat el plec de bases, entre elles Saetde.

El motiu és que alguns dels concursants ho han demanat. Al·leguen que hi ha molta informació respecte la societat que gestiona Ordino-Arcalís i que necessiten més temps per poder-la analitzar i presentar una proposta, si s'escau.

Per ara, hi ha 4 societats que han retirat el plec de bases, entre elles Saetde, que gestiona Pas de la Casa-Grau Roig i que té com a accionistes majoritaris la família Viladomat. Es tracta dels únics que han mostrat públicament un interès ferm per fer-se càrrec dels 76% de les accions de Secnoa i invertir-hi uns 3 milions d'euros.

La intenció del comú seria que a l'abril de l'any vinent es pogués fer l'adjudicació del soci majoritari de Secnoa.

Informa: Pere Moliné
Locució: Rosa Alberch