- Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca. - Mor el pare del jove de 17 anys que va perdre la vida, ahir, en un accident de moto a l´avinguda Salou. L´home ha mort aquesta nit a causa de la gravetat de les seves lesions tot i els esforços dels serveis mèdics. L´accident es va produir a la CG-1 abans de la rotonda del Prat Salit . El pare conduïa la motocicleta, que circulava en sentit sud, i el jove viatjava com a acompanyant. El cas es troba sota secret de sumari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Preocupació pel futur de la marca Grandvalira

  Noticies » Economia   13 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

El recurs de Joan Viladomat a la plataforma de Soldeu ha tensat les relacions entre els dos socis que exploten Grandvalira. De fet, hi ha qui tem pel futur de la marca. Una situació que preocupa l'oposició, que ho consideraria una llàstima. Una opinió que també comparteix el cònsol major d'Encamp.

Que l'accionista majoritari de SAETDE hagi presentat un recurs contra un projecte d'ENSISA, l'altra societat que integra NEVASA, ha tensat el clima dins l'empresa que explota el domini de Grandvalira.

Algunes veus, fins i tot, temen pel futur de la marca. El cònsol major del comú d'Encamp, soci minoritari de SAETDE, espera que aquesta situació no s'arribi a produir.

La possibilitat que hi hagi en perill el futur conjunt de Grandvalira també preocupa l'oposició, que espera que es pugui reconduir la situació. El president suplent del grup liberal, Jordi Gallardo, destaca el posicionament internacional que té la marca.

Precisament el president del grup mixt i conseller del PS, Pere López, creu que cal separar el que és el compliment de la llei de la política comercial que pugui dur Grandvalira.

Pel que fa al recurs de Viladomat, la Comissió Tècnica d'Urbanisme ha d'analitzar-lo dimarts al matí.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Vicente Bellot