- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Preocupació pel futur de la marca Grandvalira

  Noticies » Economia   13 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

El recurs de Joan Viladomat a la plataforma de Soldeu ha tensat les relacions entre els dos socis que exploten Grandvalira. De fet, hi ha qui tem pel futur de la marca. Una situació que preocupa l'oposició, que ho consideraria una llàstima. Una opinió que també comparteix el cònsol major d'Encamp.

Que l'accionista majoritari de SAETDE hagi presentat un recurs contra un projecte d'ENSISA, l'altra societat que integra NEVASA, ha tensat el clima dins l'empresa que explota el domini de Grandvalira.

Algunes veus, fins i tot, temen pel futur de la marca. El cònsol major del comú d'Encamp, soci minoritari de SAETDE, espera que aquesta situació no s'arribi a produir.

La possibilitat que hi hagi en perill el futur conjunt de Grandvalira també preocupa l'oposició, que espera que es pugui reconduir la situació. El president suplent del grup liberal, Jordi Gallardo, destaca el posicionament internacional que té la marca.

Precisament el president del grup mixt i conseller del PS, Pere López, creu que cal separar el que és el compliment de la llei de la política comercial que pugui dur Grandvalira.

Pel que fa al recurs de Viladomat, la Comissió Tècnica d'Urbanisme ha d'analitzar-lo dimarts al matí.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Vicente Bellot