- El Govern ha encarregat un estudi sobre el patrimoni gastronòmic. Arran d´aquest projecte, el darrer Observatori del CRES ha presentat el coneixement dels ciutadans d´aquesta qüestió. Els resultats mostren que 3 de cada 10 no sap definir quins serien els plats tradicionals. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen 40 anys o més. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Diumenge rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

PS i Liberals celebren la sortida de la llista negra però creuen que encara queda feina per fer

  Noticies » Política   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els liberals i el PS veuen positiu que Andorra hagi sortit de la llista negra de paradisos fiscals de la UE, però creuen que encara queden deures per fer. El Principat ha passat a una altra llista de 47 països que tenen un règim fiscal que Brussel·les considera perjudicial.

Els socialdemòcrates han retret al Govern que el Principat hagi trigat tant a sortir de la llista negra de paradisos fiscals de l´ECOFIN, la reunió de ministres de Finances de la Unió Europea. La consellera del PS al grup mixt, Rosa Gili, considera que el fet que encara estigui inclòs entre els països amb un règim fiscal fiscal desfavorable, segons la UE, demostra que encara queda feina per fer.

Per la seva part, la consellera liberal Judith Pallarés, ho considera una bona notícia que demostra la cooperació que ha mostrat el Principat. "Sabem que la UE reconeix la fena que s'està fent. Hi ha compromisos ferms i lleis entrades", afirma posant en relleu "la línia cap a la transparència" que s'ha pres "amb passos accelerats".

El Govern ha considerat per la seva banda que sortir d'aquesta llista és un reconeixement a la feina feta els darrers anys.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa