- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Se suspèn l'adjudicació del pla per dinamitzar Encamp per aclarir si és un projecte sensible

  Noticies » Política   13 de febrer, 2018 Se suspèn l'adjudicació del pla per dinamitzar Encamp per aclarir si és un projecte sensible

Se suspèn, provisionalment, l'adjudicació del pla per dinamitzar la parròquia d'Encamp. Així ho ha decidit el comú després de conèixer el resultat d'un informe jurídic encarregat per la majoria.

Un informe propiciat per la denúncia dels consellers socialdemòcrates i liberals per possibles irregularitats durant el procés.

Tot i que el document determina que, jurídicament, l'adjudicació va ser correcta, es vol estudiar si es tracta d'un projecte sensible. Per això, s'han encarregat nous informes que ho determinin.

Així ho ha comunicat el cònsol major als consellers de la minoria.

Informa: Jordi Cama