- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

S'obre l'oficina de correus màgica del Pare Noel, els Reis de l'Orient i la bruixa Befana a Andorra la Vella

  Noticies » Societat   06 de desembre, 2017 S'obre l'oficina de correus màgica del Pare Noel, els Reis de l'Orient i la bruixa Befana a Andorra la Vella

L'obertura de l'Oficina de correus màgica, a l’avinguda Meritxell, ha encetat tot un seguit d'actes que Andorra la Vella ha preparat perquè coincideixin amb la Puríssima.

Els menairons recolliran i segellaran diàriament, entre les 17.30 i les 19.30 hores, les cartes dels infants amb la finalitat que arribin a temps al seu destí, ja sigui el Pare Noel, els Reis de l'Orient o la bruixa Befana. Ho faran fins a la vigília de Reis.

El lliurament a temps està garantit gràcies a un sistema d'enviament màgic que es pot comprovar passant la carta per un escàner especial.

Informa: Jordi Cama
Imatges: Vicente Bellot