- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Una il·luminació monumental per al conjunt de Casa Rossell d'Ordino

  Noticies » Societat   11 de gener, 2018 Una il·luminació monumental per al conjunt de Casa Rossell d'Ordino

El conjunt de Casa Rossell d'Ordino gaudirà d'una nova il·luminació al mes de juny. La intenció és il·luminar de forma artística monuments i edificis d'Andorra.

La il·luminació de temperatura càlida ressaltarà els elements de sis edificis i dos espais exteriors de Casa Rossell, gràcies a diferents tècniques d'il·luminació. A més, també tindrà en compte l'eficiència energètica i és que FEDA serà l'encarregada de disposar els llums. La previsió és licitar les obres al març, un cop finalitzin els estudis, i que estiguin enllestides al juny.

Informa: Joel Romero