- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

uSchuss evoluciona a una aplicació per als amants de la neu

  Noticies » Societat   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

uSchuss, l´aplicació que va néixer per contractar un monitor d´esquí, es vol posicionar com a aplicació per als amants de la neu. Des del seu naixement fa dos anys, ha afegit una xarxa social i la possibilitat que empreses del sector s´hi uneixin.

uSchuss va néixer amb 200 usuaris, que es dividien entre monitors i potencials clients. Després d´un període de reflexió, l´app es converteix en una comunitat que arriba de manera activa a monitors de set països i més de 5.000 persones.

Amb tot, l´aplicació té un potencial del doble de països i 2.500 centres d´esquí. La crescuda ha estat, en part, per la dimensió que ha guanyat amb la xarxa social i altres serveis.

Per aquells monitors que facin doble temporada, poden canviar el lloc d´actuació. De fet, Antonio, l´altre fundador, diu que aquest estiu aprofitaran la temporada a Sud-amèrica per fer encara més coneguda l´aplicació.

De moment, a les xarxes es fan conèixer amb anuncis que diuen estar fets per donar a conèixer què hi ha més enllà de la seva marca, una comunitat amb ganes de neu.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Enric Fernández