- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Veïns d'Andorra se sumen a la manifestació per Catalunya a Brussel·les

  Noticies » Societat   07 de desembre, 2017 Veïns d'Andorra se sumen a la manifestació per Catalunya a Brussel·les

Un grup de ciutadans d'Andorra s'han sumat aquest dijous a la protesta celebrada a Brussel·les per reclamar l'autodeterminació de Catalunya i l'alliberament dels presos. 

Milers de persones s'han enfrontat al mal temps per recórrer el circuit establert i acabar escoltant els polítics catalans a Brussel·les, Carles Puigdemont, Marta Rovira i Joan Coma, que han rebut ovacions dels manifestats. Entre ells residents catalans i andorrans. Un empresari present a la mobilització ha explicat a Ràdio i Televisió d'Andorra que ha estat una protesta "familiar".

 

 

Ell s'hi ha desplaçat amb la família, en vehicle particular, i s'ha trobat "centenars de catalans" al camí. "Gent gran, joves, cadires de rodes i moltes ganes de fer sentir la nostra veu", assegurava. També s'hi ha vist alguna bandera andorrana. De fet "hem vist gent de les Illes, València, Catalunya Nord, Venècia, Flandes, Còrsega i Escócia, a la manifestació", destacava per exemple.

La premsa europea ha xifrat en 45.000 persones els assistents a la manifestació, amb el color groc com a protagonista.

Informa: Redacció