- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Avís de privadesa

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals (en el successiu, “LLQDP”), l’informem que qualsevol dada de caràcter personal que vostè faciliti per mitjà d’aquest lloc web, passarà a formar part d’un fitxer de titularitat de Ràdio i Televisió d’Andorra, S.A. (en el successiu, “RTVA”) denominat “usuaris dels serveis de RTVA” i inscrit degudament inscrit a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

Les finalitats principals de la recollida de dades de caràcter personal per part de RTVA, i per tant les finalitats del fitxer abans esmentat, són atendre les seves demandes d’informació sobre els serveis que ofereix RTVA, així com l’enviament de comunicacions comercials electròniques en relació amb aquests serveis. En les eventuals comunicacions comercials electròniques que li enviem s’hi indicarà com vostè se’n pot donar de baixa, en cas que així ho desitgi.

En cas que sigui necessari per assolir les finalitats abans esmentades, vostè accepta que RTVA societat pugui permetre que les seves dades de caràcter personal siguin tractades per tercers prestadors de serveis, el qual, en el seu cas, es durà a terme en compliment de l’establert en la LLQDP.

En tot cas, RTVA li garanteix que el tractament de dades de caràcter personal per part d’aquesta societat, o per tercers en el seu nom, està sotmès al més estricte secret professional, i que s’han establert les mesures necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar-ne la seva alteració, mal ús, pèrdua, robatori, tractament i/o accés no autoritzat.

Altrament, RTVA l’informa que les dades de caràcter personal que li sol·licita són les estrictament necessàries i imprescindibles per poder dur a terme les finalitats abans esmentades. Tanmateix, RTVA l’adverteix que les dades de caràcter personal i altra informació que vostè li faciliti han de ser veraces i exactes, havent-li vostè de comunicar a RTVA els eventuals canvis que es produeixin en les mateixes. En qualsevol cas, vostè respondrà de la veracitat i l’exactitud de les dites dades i informació, i RTVA podrà, en tot cas, excloure’l d’entre els seus contactes en cas que vostè hagi facilitat dades o informació falses o inexactes, sense perjudici de les accions legals que en el seu cas li poguessin correspondre.

Finalment, també en compliment de la LLQPD, RTVA l’informa que per exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició de les seves dades de caràcter personal reconeguts a la LLQPD, vostè haurà d’enviar una comunicació escrita i degudament signada a l’adreça de correu electrònic direcció@rtva.ad, a la qual hi haurà d’adjuntar una fotocòpia del passaport o altre document nacional d’identitat.