- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els colors de la neu a la carretera

Els colors de la neu a la carretera

RTVA en col·laboració amb Mobilitat t'explica en què consisteix cadascuna de les fases del dispositiu especial nevades i què cal tenir en compte en cada cas. 

FASE VERDA

Quan comença a nevar cal conduir amb molta atenció i no superar els 80 km/h. Tot i que la circulació no quedi modificada, s'ha d'estar atent a les informacions meteorològiques i de trànsit. En les zones obagues i humides cal ser prudents per la possible presència de gel.

FASE GROGA

Quan trobem neu a la carretera no hem de superar els 60 km/h. Hem de reduir la velocitat als revolts i en zones amb pendent. Cal conduir amb equipaments especials i evitar les maniobres brusques, tot augmentant la distància amb els altres vehicles.

FASE VERMELLA

Quan la carretera està coberta de neu cal conduir amb cadenes o rodes especials a 30 km/h, tot evitant d'aturar-nos en llocs on dificultem la circulació. Si avancem vehicles aturats, hem d'estar segurs de poder completar la maniobra.

FASE NEGRA

Quan la presència de neu fa la carretera intransitable correm el risc de quedar-nos-hi immobilitzats. En aquest cas, no hem d'abandonar el vehicle si no tenim la certesa de trobar refugi i hem d'evitar de deixar-lo on dificulti l'acció de les màquines llevaneu.