Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a misa, 21 de febrer del 2017

  • Els dibujos

    Els "dibujos" ens porten avui la història de Willy Fog. La volta al món de Willy Fog, produïda el 1983, és una sèrie de dibuixos animats espanyola basada en l'obra de Jules Verne" La volta al món en vuitanta dies". En el dibuix animat els personatges estan representats mitjançant animals.. Va ser una producció de BRB Internacional encarregada a Nippon Animation i TV Asahi, i en associació amb Televisió Espanyola

  • Andorra bonica

    El Toni González ens parla avui de l'oli. Un producte que aquí tenim molt a la mà i que com tot a la vida, té una història, una evolució i un present. Especial atenció al passeig que farem per Roma.

  • Això ja no va a misa, 21 de febrer del 2017

    Avui obrim la missa amb les conseqüències d'un espectacle d'hipnosi. En el tocats i sonats, el nou Doctor Music Festival i una subhasta de guitarres ens omplen l'espai. Ens visita el Toni González per parlar de la història de l'oli i en un nou capítol dels "Dibujos" ens endinsem en l'apasionant món de Willy Fog. Tanquem amb una fideuá "fina" que ens prepara el Pep Ramos.