Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa, 09 d'octubre del 2017

  • Això ja no va a missa, 09 d'octubre del 2017

    Avui obrim la missa amb la il.luminada de Leticia Saber que vol fer d'intermediària en el conflicte Catalunya-Espanya. En el tocats i sonats recordem el nou àlbum i la posterior gira dels "The Script". Ens visita el Josep Maria Cucalón amb el tema de la setmana i el Jordi Olcina i el Nacho Martín ens repassen la jornada de la lliga ACB. Els darrers minuts per la cuina del Pep Ramos que ens prepara un pop al forn.

  • Cucades

    El Josep Maria Cucalón ens visita amb el tema de la setmana. Avui li posem al damunt de la taula la relació entre esport i diners!

  • 5è quart

    Un dia més el Jordi Olcina i el Nacho Martín ens posen la seva mirada sobre la tercera jornada de la lliga ACB.

  • Què malament que sona

    En el "Que malament que sona no?" escoltem el tema "Another brick in the wall" dels Pink Floyd totalment destruït i rebentat per un tal Gleyfy Brauly.

  • Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol

    Avui el Pep Ramos ens prepara un fantàstic pop a la brasa.