Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa, 01 de desembre del 2017

  • Això ja no va a missa, 01 de desembre del 2017

    Avui obrim la missa amb una demanda certament curiosa i fins hi tot estúpida si m'apureu. En el tocats i sonats parlem dels mítics "Kiss" que es podrien deixar caure més vegades per Espanya del previst. Ens visita el Miqui Ripoll, molt motivat pels colors i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de Llorts.

  • Cortina amunt

    El Xavi Fernández ens porta fins al teatre Maldà de Barcelona (Ciutat Vella) on fins el 14 de gener podeu veure l'obra de teatre "El llarg dinar de Nadal". Una obra que ens convida a viure 90 anys a través de 90 dinars de Nadal de la família Bayard.

  • De Ripoll ni lloca ni poll

    El Miqui Ripoll ha trobat molts simbolismes en els colors. Un mateix color pot no representar el mateix en un racó de món i en un altre. A veure com expliquem això amb música?

  • Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol

    Des de l'Era d'en Jaume de Llorts el Pep Ramos comença a preparar plats que poden quedar molt bé a les taules per a aquestes properes festes. Unes carxofes farcides de foie.