Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 17 de gener de 2017

Maria Martí, la directora de la Fundació Julià Reig i del Museu del Tabac,ha visitat aquest matí el Cafè de l'Ara i Aquí, a dos quarts de 10h del matí. Hem parlat del balanç de 2016 del museu lauredià i d'altres aspectes sobre els que treballa la fundació. Des de les 8h en punt, a l'arrencada del programa, informació i serveis, amb l'ajut del Xavier Albert i del Cesc Sanjuán, amb les Àrees de serveis en connexió amb el Centre Nacional del Trànsit, la previsió del temps, amb Lluís Miquel Pérez, el contacte a l'Infoneu amb Grandvalira Vallnord i la repassada als titulars més destacats de la premsa. A la tercera hora, obrim amb l'Apunt de la Viviana Besolí, extret d'un article del diari El País, que explica la història de dues joves amigues angleses que van optar per trobar-se a Màlaga, gràcies a un vol low cost, ja que els era més car trobar-se al seu país, per l'alt cost del viatge en tren. La secció 'La cuina del talent', de la Núria Prenafeta, ens ha parlat avui dels adolescents i dels processos de coaching. I fins a les 11h, els Covers de l'Òscar Royo avui amb un tema de 1953. Versions del "One bourbon, one scotch, one beer", d'Amos Milburn. El Pere Augé ha obert la quarta i darrera hora del programa amb l'espai d''Economia i empresa', en el que avui hem parlat del questionari de la CEA sobre la 'Marca Andorra' i sobre el salari mínim. Hem tancat el programa amb les 'Xarxes' de la Pilar Zúñiga. Avui ens ha ofert algunes apps i 'launchers' per a que els pares puguin gestionar i tenir el control necessari sobre els dispositius mòbils dels nostres fills.

Facebook

Twitter