- L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Aventura't

Cada setmana et proposem rutes i activitats per fer al país. Esports, muntanya, natura i cultura es combinen perquè visquis un estiu ple d'aventures. A més, el Sisquet de Cal Sinquede ens fa recomanacions gastronòmiques.

Divendres a les 20h. amb Òscar Royo. Per RNA, al 94.2 de l'FM.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Aventura't - Seguretat en muntanya

  • Aventura't - Seguretat en muntanya

    Entrevisitem el director del cos de banders Miquel Rossell amb qui parlem de muntanya i més concretament de temes de seguretat, d'allò que cal tenir en compte a l'hora de preparar una sortida i desmitifiquem algun supòsit. Fem un cop d'ull a l'agenda del cap de semana i tanquem com sempre amb la recepta de cuina del restaurant l'Era d'en Jaume de Llorts. Pep Ramos ens prepara un espectacular flam de coco. També tenim un espai per als músics del país, en aquesta ocasió, Jordi Barceló.

Facebook

Twitter