Credencials

Comparteix:

A Credencials cada setmana, dos convidats ens parlen de la professió que comparteixen.

Els seus inicis, les seves experiències, els seus reptes de futur...
Ens obren el seu món i en son un exemple destacat.
 
1. 21 de gener: Elisabeth Faura i Joan Margarit
2. 28 de gener: Núria Risco i Elena Barraquer
3. 4 de febrer: Pascual Gràcia i Ramon Adell
4. 11 de febrer: Carme Soler i Bartumeu Marí
5. 18 de febrer: Marta Pons i Magda Carlas
6. 25 de febrer: Marc Pons i Martí Boada
7. 4 de març: Joan Baptista Pons i Eugeni Bregolat
8. 11 de març: Bartumeu Gabriel i Domènec Biosca
9. 18 de març: Gemma Daina i Montserrat Boada
10. 25 de març: Susanna Simon i Ramon Folch
11. 1 d'abril:  Meritxell Font i Eudald Carbonell
12. 8 d'abril: Rubén Sánchez i Joan Roca
13. 15 d'abril: Eulàlia d'Ortadó i Salvador Sedó, eurodiputat
 
Credencials, un programa ideat i promogut per la Fundació Crèdit Andorrà

Credencials 12: Rubén Sánchez i Joan Roca

  • Credencials 12: Rubén Sánchez i Joan Roca

    L'estudiant de nutrició humana i dietètica Rubén Sánchez, i el cuiner i copropietari del Celler de Can Roca, Joan Roca, comparteixen la seva passió per la cuina. La curiositat i ganes d'aprendre de tots dos van néixer a la cuina de casa. Conversen sobre l'ofici, com ha evolucionat, la formació, l'alimentació i les seves experiències. Sánchez estudia a la Universitat Ramon Llull i ha estat becat per cursar estudis professionals de Tècnic de Cuina i Serveis de Restauració i Bar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT de la Universitat de Barcelona. Joan Roca es va formar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. Actualment el Celler de Can Roca està considerat com el millor restaurant del món. 

Facebook

Twitter