-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h


Dia E - Programa 237 - 08 de maig de 2017

  • Dia E 1a Part - Xavi Borrego i Hèctor Garcia celebren l'ascens del CV Encamp

    El president i jugador del Club Voleibol Encamp, Xavi Borrego, i el jugador Hèctor Garcia, ens porten la copa de guanyadors de lliga i celebrem amb ells l'ascens a Primera Nacional d'Espanya (la tercera divisió del vòlei espanyol en la pràctica). La fase d'ascens ha estat immaculada, amb tres victòries en tres partits. El definitiu contra el Sóller. Ens expliquen que bona part de la plantilla està ja compromesa per seguir creixent, encara més, la temporada que ve.

  • Dia E 2a Part - Esther Barrugués, preparada per als Jocs de San Marino

    La tiradora Esther Barrugués ultima els prepartius per als Jocs de San Marino, que comencen el 29 de maig. Assegura que és una cita única per a retrobar-se amb altres competidores i l'espera amb ganes. Tot i això, té desafiaments que van molt més enllà.

  • Dia E 3a Part - Coia Sedó i Sylvia Egberts, responsables d'Special Olympics

    La directora d’Special Olympics Andorra, Coia Sedó, i la secretària de la junta directiva, Sylvia Egberts, ens acosten a la vida dels esportistes amb discapacitats intel·lectuals i ens expliquen la seva col·laboració en la iniciativa #tancaUnicef

Facebook

Twitter