- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El temps

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra dijous 30 de novembre de 2017

Avui dia d'espera amb sol a gran part del país excepte al nord on hi han de desfilar algun núvols. El fred serà intens amb màximes no més enllà dels 5 a 6 graus al sud i sota zero al nord. Als cims el vent del nord bufarà moderat

Demà la neu i el fred han de ser protagonistes. Al matí nevarà a tot el país i a totes les cotes fins al migdia en què la nevada es restringira al nord. Al vespre es tornarà a reactivar amb vent del nord-oest fort als cims i moderat a la resta. La sensació de fred serà molt acusada amb màximes just per damunt dels zero graus al sud i sota zero a parròquies altes. La neu que pot caure anirà entre els 2 a 5 cm al sud i més de 10 cm a parròquies altes i fins a 40 cm als dominis d'esquí.

 

 

Facebook

Twitter