- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

T'apropem la tasca social que realitza des de fa 10 anys la Fundació Privada Tutelar a través d'una taula rodona amb representants de l'entitat i el documental "Treballant per un somriure", que recull els testimonis de primera mà d'alguns dels usuaris d'aquest servei, així com dels treballadors i voluntaris.

Dimarts 21 d'octubre a les 21.15h per ATV i andorradifusio.ad.

 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

  • Documental: Treballant per un somriure

    Documental d'Hèctor Romance i Xavier Fajardo que recull els emotius testimonis de primera mà d'usuaris, treballadors i voluntaris de la Fundació Privada Tutelar. Actualment l'entitat atén prop d'una cinquantena de persones de diverses edats amb diferent grau de dependència en funció de les seves limitacions físiques o cognitives. Fa 10 anys que la fundació treballa pel respecte, la igualtat, la solidaritat i el dret a viure amb dignitat.

  • Programa Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

    Compartim una taula rodona amb el vicepresident de la Fundació Privada Tutelar, Xavier Espot, el president de l'entitat, Joan Carles Miñana, la secretària, Rosa Castellón, i el director del documental sobre la tasca de la fundació "Treballant per un somriure", Hèctor Romance. Ens expliquen l'àmbit d'actuació de l'entitat, com funciona i com va néixer per tenir cura de les persones que ho necessiten i que no tenen ningú que les pugui cuidar. Una tasca que, segons el ministre, "és una peça clau en el sistema de serveis socials i sociosanitaris del país".

     

Facebook

Twitter