- L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Estat Natural

Estat Natural és un programa divulgatiu que busca apropar al gran públic la tasca del CENMA (Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra) dins el marc de l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA).

El medi natural, els fenòmens climatològics o la riquesa biòtica i geològica del país seran alguns dels principals temes que s’hi tractaran.

Amb el magnífic paisatge andorrà com a escenari,  serem testimonis, capítol rere capítol, de les investigacions de  l’IEA i dels seus resultats.  

De dilluns a divendres abans de L'Informatiu Migdia i de L'Informatiu Vespre.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Estat Natural - Programa 53

Facebook

Twitter