- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Gala de premis de la Federació Internacional de Motociclisme 2017

Aquest any, Andorra la Vella ha estat l'escenari escollit per la Federació Internacional de Motociclisme per acollir la Gala de premis FIM Awards 2017. Els millors pilots de totes les disciplines s'han aplegat a l'Andorra Park Hotel per gaudir d'un sopar en què els millors han estat reconeguts pel circ internacional del motor i espectadors de tot el món.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Gala de premis de la Federació Internacional de Motociclisme

  • Programa especial Gala FIM 1a part - Catifa Vermella

    Els millors pilots del món sobre dues rodes han trepitjat la catifa vermella de l'Andorra Park Hotel per aplegar-se en un sopar de gala i honorar als millors motoristes de l'any. Marc Márquez, Toni BouKiara Fontanesi han protagonitzat una arribada amb el glamur de les grans ocasions.

  • Programa especial Gala FIM 2a part - Premis

    Conversem sobre l'actualitat del motociclisme amb els pilots convidats: Cristian España, Xavi Cardelús i Xavier Siméon. Escoltem les impressions de les autoritats del país i la parròquia d'Andorra la Vella sobre un esdeveniment de grans dimensions que tornarà al Principat la pròxima edició.

  • Programa especial Gala FIM 3a part - Premis

    Darrera part de la gala FIM d'entrega de premis als campions del món de motoclisme. Els millors del món reben els guardons pels seus èxits esportius. Un dels més destacats, Marc Márquez. Més de quaranta premiats han rebut el caliu del públic en una gala per guardonar els millors de la temporada en totes les categories de la Federació Internacional de Motociclisme. Residents com Toni Bou o Cyril Despres i, fins i tot, Albert Llovera, han rebut els aplaudiments de l'auditori.

Facebook

Twitter