- L´equip andorrà que participarà a la Copa Davis se´n va demà a Bulgària. L´equip es veu amb capacitat per lluitar per l´ascens. Hem assistit a un dels darrers entrenaments dels tenistes que representaran Andorra la setmana vinent en aquesta competició. - Arriba la primavera i amb ella les al·lèrgies. Els especialistes asseguren que aquest any hi haurà més afectats i amb símptomes més greus. El mes d´abril és un dels més complicats per als al·lèrgics ja que arriben els pòl·lens més intensos. - El Col·legi d´Advocats qualifica d´in-acceptable i in-negociable la proposta de canvi del codi penal que permetria fer escoltes telefòniques per investigar qualsevol delicte o obtenir informació bancària a requeriment de la fiscalia. La degana Sophie Bellocq remarca que aquest canvi pot vulnerar els drets fonamentals. - El Govern s´afegeix a la iniciativa de fer pressupostos participatius. Enguany destinarà una partida de 200.000 euros a infraestructures demanades per la ciutadania. Es podrà participar omplint unes butlletes amb tres propostes, que després es sometran a votació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Reportatges

Reportatges que ofereixen un altre punt de vista de l'actualitat i de les notícies.

Informació tractada des d'una òptica diferent.

ÚLTIMA EMISSIÓ

La Cristina, una jove amb síndrome de Down que somia ser perruquera

Una de les reivindicacions principals de l'Associació per la Síndrome de Down és garantir la continuïtat acadèmica i que disposin d'una sortida laboral a travès de la formació profesional. En el Dia mundial d'aquesta diferència genètica, l'ASDA assegura que s'han fet moltes passes endavant, però que encara queda molt camí per recórrer.

  • La Cristina, una jove amb síndrome de Down que somia ser perruquera

    La Clàudia va a buscar la Cristina a la sortida de l´escola. Comenten com ha anat el dia i fan un repàs de les activitats. La Cristina té 17 anys, va néixer amb síndrome de Down, però, com tots els joves de la seva edat, també té somnis i il·lusions. La Cristina té clar que vol ser perruquera.

Facebook

Twitter