- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Reportatges

Reportatges que ofereixen un altre punt de vista de l'actualitat i de les notícies.

Informació tractada des d'una òptica diferent.

ÚLTIMA EMISSIÓ

15 anys sent víctimes de violència de gènere

La violència de gènere és una xacra de la qual és molt difícil parlar. Por, vergonya, incomprensió. Encara ara és un tema massa sovint tabú. Malgrat tot, dues dones del país que han patit aquesta violència durant molts anys -i que han estat acompanyades per l´Equip d´Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere- s'han atrevit a explicar-ho per primer cop als Serveis Informatius de Ràdio i Televisió d´Andorra. Per seguretat, han volgut ocultar la seva identitat.

  • 15 anys sent víctimes de violència de gènere

    Les testimonis d´aquest reportatge van ser víctimes de violència de gènere al país durant més de 15 anys. Durant molt temps van creure que estaven amb els homes de la seva vida, i aquests quasi els la prenen. Homes detallistes, protectors, dins una cultura masclista, que creen una dependència que les atrapa. Ara, emplacen a dones en la mateixa situació a denunciar els agressors i a lluitar per la seva llibertat. 

Facebook

Twitter