- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Reportatges

Reportatges que ofereixen un altre punt de vista de l'actualitat i de les notícies.

Informació tractada des d'una òptica diferent.

ÚLTIMA EMISSIÓ

15 anys sent víctimes de violència de gènere

La violència de gènere és una xacra de la qual és molt difícil parlar. Por, vergonya, incomprensió. Encara ara és un tema massa sovint tabú. Malgrat tot, dues dones del país que han patit aquesta violència durant molts anys -i que han estat acompanyades per l´Equip d´Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere- s'han atrevit a explicar-ho per primer cop als Serveis Informatius de Ràdio i Televisió d´Andorra. Per seguretat, han volgut ocultar la seva identitat.

  • 15 anys sent víctimes de violència de gènere

    Les testimonis d´aquest reportatge van ser víctimes de violència de gènere al país durant més de 15 anys. Durant molt temps van creure que estaven amb els homes de la seva vida, i aquests quasi els la prenen. Homes detallistes, protectors, dins una cultura masclista, que creen una dependència que les atrapa. Ara, emplacen a dones en la mateixa situació a denunciar els agressors i a lluitar per la seva llibertat. 

Facebook

Twitter