- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Resum de notícies de l'any

Aquest 2017 t’hem explicat tot l’actualitat de primera mà. 365 dies d’informació que sintetitzem en aquest programa especial. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Resum de notícies de l'any 2017

  • AND365 - Resum de notícies de l'any 2017

    El 2017 és un any ple de canvis transcendents per a Andorra. La reforma comunal provoca discrepàncies polítiques, sobretot dins el grup liberal, que s’acaba trencant. L’acord amb la UE també centra bona part de l’actualitat política. En l’àmbit econòmic, es reactiven turisme i consum. La Cambra preveu que el PIB superarà el 2%.  El trencament de Grandvalira ha estat una altra de les informacions més destacades de l’any. També el procés català, que ha provocat concentracions a favor i en contra, en aquest cas pels talls a la N-145. A les carreteres, sis persones han perdut la vida aquest 2017. La cultura la protagonitza la inauguració del Museu Thyssen i els concerts deixen algunes de les millors imatges. En esports, ha estat el millor any per al MoraBanc Andorra i també un 2017 de Jocs dels Petits Estats. 

  • El resum de l'any 2017 de Ràdio Nacional

    Durant els darrers 365 dies, Ràdio Nacional d'Andorra ha emès informació molt diversa. Segur que part de les notícies que hem conegut aquest any ens han afectat d'una manera o una altra i les hem hagut de digerir, acceptar, assumir, analitzar i reflexionar. En aquest programa especial de menys d'una hora destaquem els fets més trascendentals que ha viscut Andorra el 2017.

Facebook

Twitter