La rotonda

Comparteix:

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons


La rotonda 27 de gener del 2017

  • La Rotonda especial alimentació durant el tractament contra el càncer

    Dediquem un programa especial a l’alimentació durant el procés oncològic. Amb el president d’Assandca, Josep Saravia, el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i la doctora Elena Roura, responsable de salut i hàbits alimentaris de la Fundació, parlem de com afrontar els efectes secundaris del tractament en funció del tipus de càncer, com nàusees, vòmits o aliments amb gust metàl·lic. 

  • Reportatge: El treball de la Fundació Alícia en l’alimentació durant el procés oncològic

    Visitem la Fundació Alícia, on els seus experts ens mostren com treballen. L’entitat es dedica des de fa una dècada a la recerca  i als coneixements creatius de l´alta cuina amb rigor científic i nutricional, al qual s'hi afegeix el component social per donar resposta a una alimentació millor, especialment per a aquelles persones amb necessitats específiques, com els malalts de càncer

  • Reportatge: Aprenem a fer un trinxat amb motiu de Lo Mandongo

    El xef del Molí dels Fanals ens ensenya a fer un trinxat, un plat típic del país i l'estrella del menú de Lo Mandongo que ofereix aquest restaurant. Aquestes jornades gastronòmiques s'allargaran fins al pròxim 28 de febrer. Prop d'una vintena de restaurants s'han sumat a la iniciativa amb una àmplia varietat de menús on el porc n'és l'ingredient principal. Un reportatge d'Hèctor Romance i Sergi Linares.

Facebook

Twitter