Comparteix:
La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.
La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h
Direcció i presentació: Rosa Alberch Realització: Albert Aymamí Producció: Eva Pons
Dediquem un programa especial a l’alimentació durant el procés oncològic. Amb el president d’Assandca, Josep Saravia, el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i la doctora Elena Roura, responsable de salut i hàbits alimentaris de la Fundació, parlem de com afrontar els efectes secundaris del tractament en funció del tipus de càncer, com nàusees, vòmits o aliments amb gust metàl·lic.
Visitem la Fundació Alícia, on els seus experts ens mostren com treballen. L’entitat es dedica des de fa una dècada a la recerca i als coneixements creatius de l´alta cuina amb rigor científic i nutricional, al qual s'hi afegeix el component social per donar resposta a una alimentació millor, especialment per a aquelles persones amb necessitats específiques, com els malalts de càncer
El xef del Molí dels Fanals ens ensenya a fer un trinxat, un plat típic del país i l'estrella del menú de Lo Mandongo que ofereix aquest restaurant. Aquestes jornades gastronòmiques s'allargaran fins al pròxim 28 de febrer. Prop d'una vintena de restaurants s'han sumat a la iniciativa amb una àmplia varietat de menús on el porc n'és l'ingredient principal. Un reportatge d'Hèctor Romance i Sergi Linares.