- La setmana que ve arrenquen els Jocs dels Petits Estats de San Marino on Andorra té un objectiu ben ambiciós: superar les onze medalles d´Islàndia i deixar el llistó en quinze. Aquest dimecres, els caps de missió han repassat les opcions dels atletes. Enguany s´ha incremenatat l´exigència per anar als Jocs i el repte està situat en les 15 medalles. Seran 49 els esportistes que començaran a competir dimarts. - Joan Besolí, detingut en el marc de l´operació Rimet contra el blanqueig de diners, passarà la nit a Madrid per declarar aquest dijous a l´audiència espanyola. El Govern ha demanat que no es criminalitzi tot un país per l´acció d´uns pocs. - Trobada en bon estat físic la dona de 73 anys desapareguda dimarts al coll de la Gallina. Els equips de recerca han aconseguit localitzar-la en una zona barrancosa en territori català. Un cop rescatada ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. Més de 80 persones han participat en el dispositiu. - El nou règim disciplinari de la funció pública sancionarà els treballadors que no evitin o no denunciïn un company que ha fet una falta. En el nou text seran considerats encobridors. El nou règim també inclou faltes com ara l´assetjament sexual, agreujada si l´autor és un càrrec superior. A les sancions de les faltes, s´introdueix el pagament de multes associades al salari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El torb

Cada dijous, a les 18.30h, tenim mitja hora per compartir la informació meteorològica del cap de setmana, tant de l’alta muntanya com de les valls d’Andorra. No hi falten les novetats científiques i meteorològiques setmanals de la mà d'en Roger Solé. També conversem amb un protagonista del món científic amb l'entrevista. 

 

 

ÚLTIMA EMISSIÓ

El Torb dijous 18 de maig de 2017

  • Les previsions meteorològiques

    Com es fan les previsions meteorològiques a la península Ibèrica? Els models a llarg termini són fiables? En parlem amb un meteoròleg de base i molt experimentat: Jordi Carbó que el podem escoltar en moltes emisores de l'estat Espanyol.

     

Facebook

Twitter